in

Зниклий безвісти «найкращий чоловік» Тіни Кароль Дан Балан повернувся в соціальні мережі та вразив підписників новиною

Відомий молдавський виконавець Дан Балан, який довгі роки жив та працював в Україні, після початку повномасштабної війни несподівано зник. Наприкінці лютого 2022-го він засудив російську агресію і висловив солідарність з українським народом, проте після цього надовго замовк. Через пів року артист з’явився в соцмережах для анонсу нової пісні, а потім знову без жодних пояснень зник.

Затяжне мовчання, яке тривало понад 8 місяців, Балан перервав 29 квітня цього року. Він з’явився у своєму Instagram з новим відео.

Новий ролик у своєму профілі виконавець лаконічно підписав англійською мовою: «Coming soon…», що в перекладі означає «Скоро». Балан знову анонсував вихід майбутнього треку.

Як можна зрозуміти із оприлюднених кадрів, нову пісню артист виконує не сам. Компанію йому склали діти. Відео було знято на звукозаписній студії.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Dan Balan (@danbalan)

Шанувальники буквально атакували коментарі під постом зірки. Вони писали, що дуже раді поверненню співака і сподіваються, що той більше не зникатиме так надовго.

«Дане, як зараз потрібна твоя творчість для українських жінок. Дякую, що повернувся. Огорни нас, будь ласка, своїм голосом і теплом», «Ми дуже раді. Ми так на тебе чекали. Так приємно побачити улюбленого артиста, особливо зараз, коли так мало радісних моментів «, «Нарешті. Ми шалено сумували», – залишають коментатори.

Втім, подробицями свого місцезнаходження улюбленець української публіки ділитися не поспішає. Відомо, що повномасштабне вторгнення він зустрів у Києві, але зумів виїхати до рідної Молдови. Проте там засиджуватися артист не став і невдовзі вирушив до іншої країни. Якої саме – лишилося таємницею. Низка ЗМІ вказувала, що зараз Балан знаходиться в Туреччині, де займається написанням нових пісень.

Слідом за матір’ю: російська виконавиця Крістіна Орбакайте розриває всі зв’язки з Росією

Заради перемоги: Надя Дорофєєва опублікувала спільне фото з Позитивом та натякнула на відновлення гурту «Время и Стекло»