in

«Працюй добре, наша пташечко!» — Сергій Притула «подякував» таємній» підтримці Ані Лорак та дав їй нове завдання

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак вже 9 років знаходиться посеред скандалу.

Зрада артистки не дає спокою багатьом її шанувальникам, яким важко приймати подібні речі вік колишнього кумира. Після початку повномасштабної війни в Україні до Лорак зверталися і її колеги, які намагалися переконати її публічно засудити війну та повернутися на батьківщину.

Як повідомляла більшість зірок, ані читала повідомлення та здебільшого не відповідала на них.

Сергій Притула подякував Ані Лорак

Однак, Сергій Притула був не серед них. Натомість чоловік потішив своїх підписників абсолютно іншою реакцією на поведінку артистки. Не так давно Ані Лорак оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення, в якому розповіла, що ніколи не підтримувала війни, але при цьому ніяким чином не сприяла перемозі одній зі сторін. Під публікацією Сергій Притула подякував Кароліні за її “грошову допомогу ЗСУ”.

Телеведучий на це пішов одразу після його коментаря у Facebook, в якому він поглузував з Лорак, а також її колеги та “товаришці по нещастю” Таїсії Повалій.

Однак, співачка поки що не поспішає видаляти даний коментар, якщо взагалі його бачила, адже сторінкою може займатися піар-менеджер.

Нагадуємо, що Ані Лорак не проживає в Україні з 2014-го року. Після виступу в Криму двері для артистки на батьківщину закрилися. Втім, і сама виконавиця не поспішала намагатися їх відкривати, адже одразу переїхала в російську федерацію і жодним чином не підтримала свою країну в кризу.

На той момент велика кількість українських знаменитостей прийняла рішення емігрувати, але лише деякі з них обрали у якості нової домівки саме москву. Так само вчинила і Таїсія Повалій, яка зараз цинічно виступає на російській сцені з українськими піснями. Якщо у випадку Ані Лорак у співачки залишилося родичі на Буковині, то Таїсія Повалій залишила сина, який виступає проти її позиції.

Олег Винник приховує19-річного сина: чим займається хлопець та як виглядає спадкоємець співака

«Черговий довб***б приїхав» — Бєдняков прокоментував візит у військовій формі Микити Джигурди до окупованих міст Донеччини