in

«Заливають необхідні ліки» — Настя Каменських показала відео, як на прийомі у лікаря проходить неприємні процедури

Співачка Настя Каменських після втрати голосу поділилася кадрами з лікарні.

Зараз виконавиця проходить інтенсивне лікування, щоб повернути здоров’я своїм голосовим зв’язкам. У Instagram Каменських опублікувала відео з прийому у лікаря та показала, які неприємні процедури вона проходить.

«Я звичайно рада бачити свою рідну лікарку, з якою ми працюємо над здоров’ям моїх голосових зв’язок вже більше 10 років, але все ж таки хочеться зустрічатися на планових чек-апах, а не в таких екстрених випадках, як зараз. Зараз я проходжу інтенсивне лікування і бачу свого лікаря щодня по 2 рази. Щоразу це не найприємніша процедура, бо в 4 етапи мені прямо на голосові зв’язки заливають необхідні ліки», — розповіла Каменських.

Виконавиця зазначила, що голосові зв’язки потребують такого ж самого лікування, як і травми будь-яких інших частин тіла. Настя розповіла, що через новоутворення її зв’язки не можуть повністю зімкнутися і у результаті голос співачки почав хрипіти.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

«Іноді можна зробити спеціальні ін’єкції, які на такий короткий термін, як півгодини, полегшують роботу голосових зв‘язок. Але, на жаль, на весь час і кожен день такого не можна робити. Це може бути єдиноразовою екстренною мірою, як заморозка болю у спортсменів, яка може спрацювати для одного короткого виступу. Але робити це щодня та відпрацювати підряд декілька довгих концертів — дуже ризиковано. Якщо з такими новоутвореннями давати регулярне навантаження та щодня співати живі концерти — зв‘язки просто не матимуть часу та можливості відновитися і це неймовірний ризик для голосу», — поділилася Настя.

«Моя ср*ка зі стрінгами, які вилізли» — Оля Полякова пригадала, як нахилилася до глядачів, щоб продемонструвати свої сідниці

«Не впізнати Дмитра!» — дружина MONATIKа показала архівне фото з їхнього весілля