in

«Це «Титанік», який тоне» — відомий блогер розкрив таємниці сімейного життя Каменських та Потапа

Останнім часом відомий зірковий блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі розкриває таємниці про багатьох артистів українського шоу-бізнесу.

Не оминув він поза своєї уваги пост співачки Насті Каменської, в якому вона роздумувала на тему кохання до себе, прикріпивши спільне фото зі своїм чоловіком репером Олексієм Потапенко. Беспалов вважає, що подружжя переживає не найкращий момент у стосунках і зараз вони на етапі «білого прапора». Пара тривалий час привертала до себе увагу через сімейні непорозуміння. На просторах Мережі навіть розгулювали плітки про їхнє розлучення. В результаті цього пік їхньої слави різко почав падати.

На думку блогера, єдинним вірним рішенням у їхній ситуації — це триматися одне за одного. Він це називає стандартною робочою схемою.

«Я думаю, що ці стосунки ще протримаються якийсь час, але крах все одно неминучий. Це «Титанік», який тоне. Просто на даному етапі ще не пробило обоїну і не пішла вода всередину корабля. Будемо спостерігати за цим цирком далі», — зізнався Беспалов.

.

«Пішов нах*й! Зуби встав собі!» – Гордон публічно принизив військового у центрі Києва

Польща розпочала процес примусової депортації українців призивного віку назад в Україну: кому це світить