in

Як виглядає син Потапа від Ірини Горової та чому Анастасія Каменських не вагітніє

Інтерес навколо зіркового подружжя – репера Олексія Потапенка та співачки Анастасії Каменських – з роками не вщухає.

Шанувальники часто підозрюють, що в сімейному житті закоханих не все ладнається, коли вони певний час зʼявляються на заходах окремо, перестають публікувати спільні фото тощо. Не обходиться й без некоректних питань про дітей, які Каменських особливо не любить.

Як відомо, в Потапа є 14-річний син Андрій від попереднього шлюбу з продюсеркою Іриною Горовою. Ми вирішили показати, як зараз виглядає школяр, і розповісти, чим він схожий на зіркового тата.

Андрій Потапенко народився в 2008 році, а всього через три роки його батьки почали жити нарізно. Згодом вони оформили розлучення.

Син залишився жити з мамою, але з батьком також бачиться доволі часто. Потап не забував демонструвати моменти їхніх спільних зустрічей у соцмережах, що дозволяло підписникам спостерігати за дорослішанням Андрія.

Школяр виявляв хист до репу, як і його зірковий батько. В 10 років він зачитав римовані рядки на шкільній сцені.

Свою сторінку в Instagram Андрій закинув ще до початку повномасштабної війни. Відтоді його тільки іноді показували батьки.

Настя Каменських і Потап офіційно зареєстрували свої стосунки ще в жовтні 2018 року, але дітей наразі не мають. Артистка зізналася, що часто стикається з запитанням про малюків.

Співачка в інтерв’ю Viva днями чітко дала зрозуміти, у неї є свій «таймінг» життя та важливих подій. Вона не збирається поспішати, адже нова душа приходить у цей світ, коли вона це відчує. Виконавиця запевнила жінок, що усе відбувається так, як має бути, і немає сенсу страждати, якщо комусь не вдається завагітніти.

Мільйонні перегляди на YouTube та благодійна допомога ЗСУ: репер Макс ТТ впевнено завойовує симпатію слухачів в Україні

Анастасію Каменських викрили та звинуватили у брехні: відспівала на святі у відомої блогерки після втрати голосу