in

Анастасію Каменських викрили та звинуватили у брехні: відспівала на святі у відомої блогерки після втрати голосу

Українська співачка Настя Каменських нарвалась на критику в Мережі.

Зокрема, виконавиця була запрошеною зіркою на дні народженні блогерки Богдани Гончарук. Зірка Мережі 28 березня опублікувала відео, де співає разом з Настею Каменських трек «Обіцяю».

Однак, саме цього дня виконавиця хриплим голосом повідомила прихильникам, що тяжко захворіла та через проблеми з голосовими зв’язками переносить на інші дати тур Україною.

Фанів знаменитості обурило це, і вони запідозрили, що Настя сказала їм неправду. Зокрема, у коментарях під відео користувачі написали таке: «а що з голосом Настя Каменських, прорізався?», «Настя Каменських, а як же голос», «обманювати людей у Каменських і Потапа – то сімейне».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от БОГИНЯ ПРОДАЖ | Духовный миллионер 💶 (@bohdana_goncharuk)

Утім, були й ті, хто заступився за виконавицю. Деякі написали, що декілька пісень не зашкодять голосу артистки, а інші – що проблеми зі здоров’ям у зірки з’явилися задовго до виступу на корпоративі».

Нагадаємо, 28 березня Настя Каменських повідомила прихильниками, що в її голосових зв’язках з’явилося новоутворення. Виконавиця розповідала, якщо терміново не почати лікування, вона може втратити голос назавжди. Згодом артистка опублікувала відео, де показала, як бореться з проблемою.

Як виглядає син Потапа від Ірини Горової та чому Анастасія Каменських не вагітніє

«Холодно» — Оля Полякова шокувала світлиною, як в купальнику скупалась в крижаній воді