in

Ексдружина Потапа, Ірина Горова таємно вийшла заміж та похвалилась обручкою

Не дивлячись на те, що Потап був одруженим, йому завжди приписували роман з партнеркою Настею Каменських. Як з’ясувалося роками згодом, ці підозри були виправданими. Олексій та його екс-підопічна давно зіграли весілля на закритій церемонії в Лас-Вегасі і лише в 2019-му розповіли правду про статус своїх стосунків.

Увесь цей час Ірина прикривала пару, запевняючи пресу, що чоловік їй не зраджує і в них все в порядку. А вже на той момент подружжя не жили разом.

На весілля колишнього чоловіка Ірина Горова прийшла у супроводі свого бойфренда. Але не склалося.А після до преси не потрапляло жодних деталей про особисте життя продюсерки. Зважаючи на досвід лейблу у приховувані романів, цілком імовірно, що Ірина давно могла вийти заміж втретє і змовчати про це.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій засвітила каблучку на безіменному пальці, яка може бути і обручкою.

Прикраса дуже елегантна, мінімалістичний і прекрасно поєднується з кежуел-образом Ірини. Але навряд Горова розповість користувача мережі, що насправді відбувається у її житті, коли вимикаються камери.

Нагадуємо, що після розлучення з Олексієм Потапенко у Ірини Горової залишилося двоє дітей. Зірка виховувала старшу дочку Наталію від шлюбу з Юрієм Горовим. Зараз дівчина повнолітня і навіть заміжня. Також на її відповідальності залишився син Андрій від Потапа. Ростити хлопчика колишній чоловік продюсерці допомагає, регулярно бере юнака у різноманітні подорожі та не пропускає його свят.

Тим не менш, станом на 24 лютого Андрій знаходився саме поруч зі своєю матір’ю, хоча батько кликав його з собою в Іспанію. Хлопець неабияк підтримав своїх сестру та матір під час вторгнення та взяв на себе роль голови родини. Ірина Горова розповідала про цей епізод її життя з великою гордістю, пишаючись своїм спадкоємцем.

Олена Зеленська повідомила в якій країні перебувають їхні діти від початку повномасштабної війни

«Ангельська чоловіча краса» — Андрій Данилко похизувався архівним юнацьким фото