in

«Я син Ірини Горової!» — 15-річний син Потапа в своєму першому інтерв’ю публічно проігнорував батька

15-річний син Потапа та Ірини Горової — Андрій Потапенко, який тривалий час знаходився поза медійним простором, днями дав своє перше відверте інтерв’ю.

Єдиний спадкоємець репера поспілкувався з дівчиною, яка є журналістом-початківцем і під час короткої розмови встиг розповісти багато цікавих фактів про себе. Відео інтерв’ю з’явилося на сторінці в Інстаграм і Tik-Tok-блогера Христини Гелети. Коли хлопець представляв себе, то чітко підкреслив: «Я син Ірини Горової», а про батька, який наразі колесить зі своєю другою дружиною Латинською Америкою — не промовив нічого.

По його словах стало відомо, що деякий час школяр жив в Угорщині, а на запитання про те, чи планує виїхати жити за кордон, зізнався: «Я жив у Будапешті півтора року. Так, мені там дуже сподобалось. Але це мій дім, тому я оберу Київ».

Потап зі своїм єдиним сином

Андрій розповів, що захоплюється спортом, і найбільшу перевагу віддає американському футболу. Зізнався, що наразі не перебуває у відносинах і одружуватися планує після 23 років, на відмінну від своєї матері, яка пішла під вінець у 16.

«Я думаю, приблизно 24-26 років. Не менше, ніж 23. Думаю, дітей, десь у 28-29. Хоча, десь після 30. Тому що я не можу брати відповідальність за свого сина чи доньку, коли я ще не свідома людина. Коли мені менше, ніж 30. Тому, звісно, більше 30 мені має бути», — розповів про свої плани син продюсера.

Ірина Горова зі своїм сином

Також юна журналістка поцікавилася тим, як Андрій планує святкувати нашу перемогу, на що він відповів, що ще не замислювався над цим, але, ймовірно, що піде на Хрещатик, як і більшість українців. Дівчина запропонувала піти разом, а також запросити з собою його батьків. Тінейджер повідомив, що у мами навряд чи вийде, а про батька знову нічого не сказав.

Читайте також: Чи була зрада в стосунках Трінчер та Волошина: співачка відверто зізналася про інтимні подробиці подружнього життя

«Тут тільки я!» — холостячка Брітні Спірс опублікувала пляжну фотосесію, в чому мати народила

Олексій Суханов назвав причину, чому не поважає Галкіна і Пугачову: «Пристосуванці та імпотенти!»