in

«Моя Україна померла!» — зрадник Юрій Батурін відмовився від батьків, назвавши їх «хворими людьми».

Російський актор Юрій Батурін, який народився в селі Ставидла Кіровоградської області, але на початку 90-х перебрався до Росії, вважає державу-агресора своїм домом. Він засуджує всіх, хто підтримує Україну та погано висловлюється про кремлівського «фюрера». Російська Федерація йому така важлива, що путініст навіть відмовився від батьків, назвавши їх «хворими людьми».

Попри те, що кар’єра Батуріна починалася в Україні й він багато часу проводив тут, продажний артист вважає – акторам, які залишили Росію, важко загладити свою провину. Якось чоловік зганьбився заявою, сказавши, що всіх зрадників батьківщини, які хочуть отримати вибачення, відправляв би до госпіталю перемотувати рани солдатам.

Особливу увагу Юрій приділяє актору Дмитру Назарову, називаючи його «дядьком» та запитуючи, «що з ним трапилося».

«У мене реально багато питань до цієї людини. «Дядю, що з тобою? Ти ж бачиш, що Європа хоче відкрито знищити Росію?», – звернувся фанат Путіна до зірки серіалу «Кухня».

Батурін досі прикидається, що він не розуміє, чому у рідному селі його вважають зрадником. Особливо пригнічує артиста, що родина відвернулася від нього через проросійську позицію. Самі вони залишаються в Україні, вірять у нашу перемогу та професіоналізм ЗСУ. Юрій вважає, його провини немає в тому, що зараз він обірвав зв’язок із сім’єю.

«Я для них ворог. Не спілкуюся з ними з 24 лютого. Не розумію, чому мене там вважають зрадником. Зараз мої батьки просто доживають у нинішній Україні, не живуть… Моя Україна померла… Я в Росії всім говорю, мовляв, я росіянин українського походження. Я не спілкуюся з ними, бо не хочу провокувати хворих людей, які там перебувають. Живу з думкою, що вони просто в полоні», – висловився про близьких людей Батурін у програмі Бориса Корчевнікова.

Путініст продовжує скаржитися – деякі колеги та рідні люди з ним не хочуть навіть розмовляти. Якось він звернувся через телебачення до батьків, попросивши тата вплинути на категоричну позицію мами та приїхати до столиці РФ.

«Мам, я тебе дуже люблю. Я про тебе думаю щодня, про тебе, про тата… Мамо, все буде добре, не хвилюйся. Ти ще приїдеш до Москви з батьком… Тату, на тебе одна надія. Я знаю, як мама буде реагувати на все і як вона реагує. Але ти ж знаєш, про що я думаю, і що я кажу, і що я роблю. Ти людина, на яку я хотів би бути схожою», – зі сльозами на очах видав Батурін у телешоу на пропагандистському каналі.

«Не закритий гештальт був!» — Ксенія Мішина вперше познайомила 11-річного сина Платона з рідним батьком

«Моє авто коштує 50 тисяч доларів!» — дружина співака Віктора Павліка придбала новеньку автівку