in

«Стриптиз» від Максима Галкіна: комік показав спекотні кадри з юності

Російський гуморист Максим Галкін, який покинув батьківщину після повномасштабного нападу на Україну та відверто критикує путінський режим, порадував шанувальниць архівними фото. Артист опублікував спекотні кадри з юності, де позує в одних плавках.

За словами коміка, фото були зроблені ще в минулому столітті. Допис зʼявився в його Instagram і швидко зібрав безліч захоплених коментарів.

Галкін показав, як виглядав багато років тому, відпочиваючи на пляжі. Струнке і підтягнуте тіло гумориста сподобалося його фанаткам, які навіть назвали серію фото «стриптизом».

«Найдостойніший чоловік Алли Борисівної», «Час над вами не владний», «Красунчик був, є і буде», «Алло Борисівно, у вас заберуть чоловіка. Нереальний стриптиз краси», «Максе, ви – секс-символ», «Ви, як завжди, красивий», «Нічого собі. Я в шоці з фігури», – йдеться в повідомленнях.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Як відомо, комік вже рік гастролює по світу і на своїх виступах, які з задоволенням відвідують шанувальники, висміює владу Росії, пропаганду і путіністів.

«Z-патріоти» накинулися на Андрія Макаревича через пісню, написану від імені російського окупанта, який загинув в Україні

«Топалови її жорстко бʼють!» — зрадниця Регіна Тодоренко хоче втікти з Росії, але жахається свекра