in

Одному сину важко жити, інші — за кордоном: Гордон розповів, чому його спадкоємці не стають на захист Батьківщини

Журналіст Дмитро Гордон відомий своїми радикальними та різкими заявами. Власник інтернет-видання та авторської програми, що іде на ТБ, він нерідко піддає гострій критиці публічних людей, які, на його думку, діють не в інтересах України.

З початком повномасштабного вторгнення Дмитро Ілліч та його дружина, журналістка Олеся Бацман почали активно позиціонувати себе як щирі патріоти України, які готові на самопожертву заради перемоги у війні проти окупантів. Проте, багато співвітчизників зазначили, що жоден із трьох дорослих синів Гордона служать на фронті.

В ефірі інтерв’ю YouTube-каналу «І Гримнув Грем» журналіст відповів на це запитання, зазначивши, що всі його троє синів – Ростислав, Дмитро та Лев – живуть за кордоном.

«У старшого мого сина захворювання дуже тяжке, з яким не те що на фронт, йому жити з ним важко. Щодо двох інших моїх дітей… Вони обоє народжені не в Україні, Лев у мене громадянин Сполучених Штатів Америки. Вони живуть в Америці багато років. Вчилися – один в Англії навчався ще в школі, потім в університеті в Англії… Обидва живуть в Америці, вони народжені не в Україні», – без тіні збентеження відповів публіцист.

Зазначимо, що раніше Дмитро Гордон назвав причину по якій сам не може піти на фронт: «Закон не дозволяє!».

Тіна Кароль публічно під час виступу стала на коліна перед майбутньою свекрухою

Занадто відверто: Ксенія Мішина, оголовшись в душі, засвітила пікантні частини тіла