in

«Що це за х*рня? Він живий взагалі?» — Полякова прокоментувала слова Ані Лорак та «мовчання» Олега Винника

Незадовго до повномасштабного вторгнення РФ в Україну співачка Оля Полякова та її колега Олег Винник записали спільний трек та готувалися випускати кліп, який фанати так і не побачили через війну.

Зараз музикант із незрозумілих причин замовчує події в рідній країні і, як стверджують багато джерел, бореться із серйозним захворюванням у Німеччині. Полякова підтверджувати чи спростовувати цю інформацію не стала. Зізналася, що з колишнім другом вона зовсім не спілкується.

Артистка на початку повномасштабної війни заступалася за колегу та друга, який зненацька зник з інфополя, вирушивши за кордон, але тепер займає більш байдужу позицію. Своєю думкою Полякова поділилася у програмі «Сніданок з 1+1».

Як запевнила зірка, вона нічого не знає про Винника та його зникнення. Але засуджувати співака не поспішає. Єдине, рекомендує колезі вийти на зв’язок з аудиторією, адже та на нього чекає і хвилюється.

«Я нічого про нього не знаю. Зовсім. Я вважаю, що його шанувальники мають право знати, що з ним відбувається. Я з ним не спілкуюся, ми спілкувалися лише раз на початку повномасштабного вторгнення. Потрібно просто вийти в ефір і сказати: «Я з вами, я є». Я не можу засуджувати людей, коли не знаю, що з ним. Він живий взагалі? Може, він не може говорити. Я чула, що він хворіє. Хто знає, що з ним відбувається. Я не можу про це говорити, тому що я не знаю», – прокоментувала виконавиця.

Висловилася Полякова і на тему ганебного інтерв’ю Ані Лорак російській пропагандистці Олені Жигаловій. Вона розкритикувала зрадницю за її інфантильну позицію та абсурдні нещирі виправдання.

«Про Ані Лорак я хочу сказати, що її треба взагалі викреслити з нашої пам’яті. Це людина без совісті та без мізків. Те, що вона не може назвати війну війною, – взагалі ці інтерв’ю, в яких вони не можуть сказати жодної конкретики.»Сталося, що сталося», «я була маленькою» – 40-річна баба каже, що вона була маленькою! Тобто я була дорослою, а вона була маленькою. «Я дівчинка». Якісь безглузді незрілі виправдання. Усе ви розумієте, усе ви знали! Ви просто дуже хотіли грошей! Ніякого виправдання немає. Якби вона сказала: «Так, я хотіла заробляти, це моя помилка!» – це було б хоча б чесно. А вона починає: «Я не розуміла, я дурненька , я маленька, я тупенька»… Що це за х*рня взагалі?», – жорстоко висловилася Полякова.

Співачка впевнена, що люди після 25 років не можуть прикриватися аполітичністю – вони мають бути свідомими та відповідальними за будь-які свої слова та дії. Однак Ані Лорак, як можна зрозуміти, ці якості чужі.

Запізнилась і надурила: Анна Трінчер потрапила у гучний скандал

«Страна огромная, на смертний бой» — російська режисерка Наталія Бондарчук зібралась погуляти вечірнім Хрещатиком у Києві