in

«Страна огромная, на смертний бой» — російська режисерка Наталія Бондарчук зібралась погуляти вечірнім Хрещатиком у Києві

Російська актриса та режисерка Наталія Бондарчук прийшла на пропагандистську програму до одного з головних рупорів Кремля Бориса Корчевнікова і видала порцію абсурдної маячні про Україну та війну. Артистка заявила, що у 2014 році в Ростові «на власні очі бачила вирву від укрів, які хотіли влучити у табір біженців».

Путіністка, слідуючи пропагандистській методичці, розповіла, що бомба, від якої і утворилася уявна вирва, була куплена американцями. Фрагменти абсурдного інтерв’ю поширили в Telegram-каналах.

Варто одразу зазначити, що Бондарчук вкрай важко формулювала думки, начебто вигадувала текст своєї казки на ходу. Більшість з того, що вона сказала, – це в прямому розумінні маячня, оскільки слова та речення немов не пов’язані між собою.

«Все бачила на власні очі. Побачила вирву в Ростові від укрів у 2014 році. Я стояла на краю цієї вирви. Вони хотіли влучити у табір біженців. Адже тоді біженці почалися. Звідти бігли жінки з дітьми, казали: «Врятуйте». Ми вже могли уявити собі ось це. Все це розповзається. І хто задоволений? Звичайно ті, кому це вигідно. Подивіться кому. Штатам? Що їм потрібна ця Україна? Та вони після України когось іншого знайдуть, щоб нас знову туди завести і сказати: Все в порядочку». Тут ти розумієш, що ні, хлопці, все, досить – давайте-но, «страна огромная, на смертный бой», – промовила нескладні думки » Z-патріотка».

На завершення пропагандисти, Бондарчук та Корчевніков, зібралися гуляти Хрещатиком «о шостій годині вечора, після війни».

«Що це за х*рня? Він живий взагалі?» — Полякова прокоментувала слова Ані Лорак та «мовчання» Олега Винника

«А вона знає, що підтримує російську церкву?» — українська співачка потрапила в скандал через заборону УПЦ МП на Хмельниччині