in

Запізнилась і надурила: Анна Трінчер потрапила у гучний скандал

Українська співачка Анна Трінчер потрапила в гучний скандал.

Контентмейкерка Луїза, з якою співпрацювала виконавиця, зробила скандальні заяви. Дівчина у своєму TikTok розповіла, що Трінчер недобросовісно поставилася до її роботи. За словами контентмейкерки, спочатку Анна запізнилася на знімання контенту та затримала її на півтори години. Також дівчина обурилася, що знімали вони спідню білизну, хоча домовлялися зовсім про інше.

«Аня написала і запропонувала співпрацю, ми зробили Zoom (відеорозмову) і погодили дати, з мене повинна була прозвучати цікава ідея. Аня та її менеджерка запізнилися на знімання на 20 хвилин. Приїхавши вони сказали, що ми повинні зняти білизну, а ми домовились про інше», — розповіла дівчина.

Ба більше, за словами контентмейкерки Анна відмовилася їй платити за роботу, заявивши, що контент їй не сподобався.

«Ми домовилися про ціну та час. Аня затримала мене на 1,5 години і відмовилася платити, сказала, що це пробний термін (про це домовленості не було, я безкоштовно не працюю). Потім, коли я скинула матеріал через годину після знімань, її менеджерка вирішила викрутитися, щоб не платити, і сказала, що їм не подобається. Хоча до того, поки ми сиділи, їм все подобалося», — написала контентмейкерка.

«Доведеться розпрощатися з музикою» — Анастасія Приходько повідомила про серйозні ускладнення після хвороби

«Що це за х*рня? Він живий взагалі?» — Полякова прокоментувала слова Ані Лорак та «мовчання» Олега Винника