in

Змінив зовнішність, щоб виступити в РФ: лідер гурту «Токіо» і «Мачете» наважився на шокуюче рішення і цим спантеличив українців

Відомий український співак, лідер гуртів ТОКІО і МАЧЕТЕ Ярослав Малий спантеличив своїх українських прихильників заявою.

На сторінці в Instagram музикант розмістив відео, у якому анонсував одразу три концерти в країні-терористці росії. Малий, який народився в Кривому Розі, запросив на свої виступи «всіх, у кому є любов» і «хто несе факел крізь темряву цього світу».

«Хто розуміє мене, тому мені нема чого більше сказати. А хто не розуміє, отже, просто не настав час. Я знаю одне точно, що ми знаємо, що ми робимо. Нам час прокидатися, ми потрібні одне одному. Це єдина причина, через яку ми робимо концерти. До зустрічі, сестри браття. У нас все вийде!» – сказав у відео Малий та розповів, що 2 червня виступить у Санкт-Петербурзі, а 2 липня і 30 вересня – у Москві.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от MACHETE (@machete.tokio)

Зазначимо, що коментарі під постом Малий активно чистить, оскільки гнівні емоції від українців під відео зникли, натомість там безліч схвальних відгуків від росіян.

Нагадаємо, що певний період часу Ярослав Малий з родиною жив та працював у росії. Та після подій 2014 року з рф переїхав до Києва. Тоді музикант засудив дії Кремля, російську пропаганду:

«Неможливо там перебувати через таку величезну кількість брехні. Ми прийняли рішення, що і для нас, і для наших дітей правильно перебувати тут зараз, щоб підтримати свою країну, оскільки я громадянин України. І для того, щоб вони росли в демократичному суспільстві», — говорив тоді співак.

2015 року Малий та гурт ТОКІО випустив альбом під назвою «Война и мир» про військові дії між Україною та рф.

Втім, попри виступи Малого проти російської пропаганди і навіть повернення з рф до України, 2019 року музикант поновив свою музичну діяльність у росії.

«Дуже гірко і прикро!» — волонтер показав, як молодша на 52 роки дружина померлого Чапкіса дбає за могилою

Блогер та чоловік Анни Трінчер Олександр Волошин закрився в труні аби переосмислити своє життя