in

«З любові виходять найкращі речі» — Каменських поділилась рідкісним романтичним селфі з Потапом

Тривалий час українська співачка Настя Каменських з репером Потапом тримали інтригу у своїх відносинах, не показуючись разом на публіці та соціальних мережах. Прихильники навіть дійшли висновку, що подружжя таємно розлучилось.

І ось, декілька днів тому, артистка вирішила потішити фоловерів романтичним знімком зі своїм чоловіком Олексієм Потапенко. На фото пара закохано позувала в камеру. Співачка пригорнулась до продюсера та обійняла його однією рукою, а Потап тим часом поклав голову на плече дружини.

В описі до світлини Настя поділилась своїми міркуваннями на рахунок любові до себе та як це почуття допомагає жити у теперішньому нелегкому світі.

«Зараз особливо важливо берегти у собі любов. Любов до себе, до рідних та близьких, до того, що ви робите та до всього, що нас оточує. Бо з любові виходять найкращі речі в житті, вона надихає на творчість, спонукає до добра та відкриває серця для найтепліших емоцій. Коли ми любимо, ми стаємо кращими версіями самих себе. Саме любов робить наше життя яскравішим та значущим, заповнюючи його чуттєвими моментами та незабутніми спогадами. Нехай любов завжди сяє в серці кожного з нас, наповнюючи цим почуттям всіх, хто вас оточує», — поділилась зірка.

«Війна у нас не така вже й тотальна!», – Скрипка розлютив українців резонансною заявою про виїзд чоловіків

«Пішла відверта брехня» — потерпіла в ДТП з Дашею Квітковою заявила, що саме блогерка є винуватицею аварії