in

«Ніхто не хотів озвучувати діагноз» — відомий блогер відкрив шокуючі новини про хворобу зниклого Винника

Один з найяскравіших артистів України Олег Винник з початком повномасштабної війни практично зник і не виходить на зв’язок з шанувальниками.

Керівниця офіційного фан-клубу Виника Валерія Барон раніше розповідала, що він не з’являється в інформаційному просторі, бо йому цього не дозволяє зробити стан здоров’я. Втім, що саме сталося з виконавцем, Барон не уточнювала.

Тим часом відомий український блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі озвучив, що насправді відбувається зі здоров’ям зірки. За словами Беспалова, Винник бореться з наслідками онкохвороби:

«Хворіє він онкологічним захворюванням. Ані Слава Дьомін, ані Маша Єфросиніна, ані Оля Полякова – ніхто не хотів озвучувати діагноз, тому що у нас все толерується у суспільстві шоубізнесовому, у нас усі усміхаються одне одному, грають за правилами. Досить важко він його переносив, переніс, лікується. Перебуває у Берліні», — сказав Беспалов.

Він також поділився, що від джерел, які працюють в клініці, де проходить лікування Винник, стало відомо, що виконавець повертатися до України не планує:

«Якщо ви пошукаєте інформацію в європейських джерелах патенти товарного знаку, Олег Винник встиг запатентувати своє ім’я саме в Німеччині. Тож, скоріш за все, Олег не повернеться», — додав Беспалов.

Нагадаємо, тим часом у ЗМІ з’явилася інформація, що попри те, що Олег Винник не надто активний у соцмережах, він допомагає Україні та нашим воїнам. Артист створив благодійний фонд «Вовчиця». Спочатку купував автомобілі для ЗСУ, а тепер й іншу військову амуніцію. За свою діяльність Винник та його фонд навіть отримали від ЗСУ дві відзнаки. Військові таким чином подякували співаку за його особистий внесок у допомогу державі та нашу перемогу у війні з росією.

«Це ваууу!» — Оголена Тіна Кароль з квіткою у волосі зачарувала своїх прихильнників неочікуваним образом

«Встать у столба «позорного» — Алла Пугачова іронічно висміяла російську владу та її «велич» у своєму новому творінні