in

Алла Пугочова продало замок в Росії за 453 млн гривень: частину коштів віддасть для ЗСУ

Російські пропагандисти заявили, що розкішний замок у селі Грязь поблизу Москви, який гуморист Максим Галкін побудував для своєї дружини-співачки Алли Пугачової, більше не належить подружжю. Його нібито придбав знайомий мільярдер примадонни за мільярд рублів (453 млн гривень).

Цю інформацію псевдожурналістам з НТВ підтвердили сусіди зірок та анонімний інформатор. Кореспонденти пропагандистського каналу навіть таємно стежили за замком, щоб зняти нового власника.

За їхніми даними, маєток намагалися продати від минулої осені, однак бажаний мільярд довго не готові були викласти. Один з заможніх росіян нібито пропонував за замок 700 млн рублів, однак Алла Пугачова не поступалася.

Процес тягнувся, аж поки знайомий мільярдер сімʼї не погодився придбати розкішне житло за ту суму, яку хотіла Примадонна. Росіяни стверджують, що продаж вже відбувся і в замок заселився його новий власник.

Вони з камерою заховалися біля маєтку, щоб таємно зняти володаря дому. Втім, пропагандисти зуміли зафіксувати тільки авто та силует в вікні. Імʼя таємного мільярдера досі зберігається в секреті.

Нагадаємо, пара з дітьми поселилися в Ізраїлі, де Галкін веде інформаційну війну з пропагандою, відкриває фанам очі на правду про путінський режим, а також дає концерти, зароблені гроші з яких віддає на потреби українських біженців.

Минулого літа російські можновладці намагалися конфіскувати замок подружжя і віддати його переселенцям із так званих «ДНР» і «ЛНР». Згодом росЗМІ заявили, що артисти влаштували екскурсію по маєтку, а зароблені гроші передають фонду першої леді України Олени Зеленської.

«Це не жарт! Вона підтвердила!» — Ані Лорак задонатила на ЗСУ і це не вперше: пропагандисти в істериці

«Він людина, м’яко кажучи, скупа!» — співак-путініст Філіп Кіркоров пригадав співпрацю з президентом України