in

«Він людина, м’яко кажучи, скупа!» — співак-путініст Філіп Кіркоров пригадав співпрацю з президентом України

Російський співак-путініст Філіп Кіркоров, який особисто знайомий з президентом України Володимиром Зеленським, видав порцію маячні для пропагандистів. Одіозний артист обізвав очілька незалежної країни «зомбі» та побідкався, що багато років тому українець жив у його квартирі.

Один з найпопулярніших виконавців в Росії натякнув, що очікував отримати гроші за «оренду», і згадав останню зустріч з Зеленським у 2015 році. Його слова передали російські пропагандисти.

Кіркоров пригадав, що познайомився з тоді ще керівником «Кварталу 95» близько 20 років тому, після чого вони почали співпрацювати. Зокрема, Зеленський нібито попросив допомогти йому з карʼєрою на росТБ, а Кіркоров отримав завдяки знайомству з ним роль в успішній стрічці.

«Коли створювалася програма «Фактор А», я запропонував Пугачовій зробити його моїм співведучим. Два сезони ми з ним відвели це шоу на каналі «Росія». Тоді в нього не було грошей, а він людина, м’яко кажучи, скупа. Безкоштовно півроку жив у моїй квартирі. Але завдяки йому, я опинився у фільмі «Кохання у великому місті», – сказав путініст.

За словами фаната пластичних операцій та костюмів зі стразами, остання зустріч з Зеленським сталася випадково в 2015 році. Тоді шоумени були в Маямі.

«Побачивши мене, він відвів очі. Те, що з ним зараз відбувається, для мене є повне одкровення. Я його не впізнаю. Це інша людина. Абсолютний зомбі, який нічого не бачить та не чує», – видав скандаліст.

Нагадаємо, що в Кіркорова зараз не все ладнається в Росії, тому він відчайдушно намагається «вислужитися» перед Кремлем. Днями він потрапив у гучний скандал через свій концерт у Санкт-Петербурзі, де закинув ногу на одного з артистів шоу-балету. Росіяни помітили в «надмірно пікантному» русі пропаганду гомосексуалізму, тому почали вимагати покарати «короля естради».

Алла Пугочова продало замок в Росії за 453 млн гривень: частину коштів віддасть для ЗСУ

Ні каплі макіяжу: Катя Осадча з молодшим сином зачарували новим селфі в ліжку