in

Українська співачка Анастасія Приходько провела екскурсію своїм розкішним двоповерховим заміським будинком

Українська співачка Анастасія Приходько провела екскурсію своїм чималим заміським будинком, який розташований у селі Крюківщина на Київщині.

Двері свого будинку Анастасія відкрила для програми «Слава+». Цей будинок разом з чоловіком Настя побудувала 2018 року. Тут вони мешкають однією дружньою сім’єю – співачка з чоловіком та трьома дітьми, батько артистки та іноді приїжджає бабуся.

У двоповерховому будинку площею 200 квадратів є величезна вітальня, дитячі кімнати для доньки та сина, спальня Насті з чоловіком. Також у артистки є невеличка гардеробна, втім там артистка складає речі, які не носить і зберігає закрутки, які зробила з мамою чоловіка на початку повномасштабного вторгнення.

 

Також виконавиця поділилася, хто прибирає будинок. За словами Приходько, до початку війни в неї були спеціальні люди для цього, але зараз виконавиця прибирає власноруч. Генеральне прибирання співачка робить раз на місяць.

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про конфлікт з Петром Порошенком і зізналася, як він їй помстився після цього.

Над проектом працювали росіяни: Тіна Кароль потрапила у гучний скандал через кліп на трек «Honey & Мед»

«Українки найкращі!» — Анна Кошмал в обтислому вбранні з відвертими вирізами продемонструвала звабливі вигини тіла