in

Виступи з Ніною Матвієнко та онкологія: як склалась доля переможниці «Голос країни — 9» Оксани Мухи?

Українська співачка, переможниця дев’ятого сезону шоу «Голос країни» Оксана Муха зіткнулася з важкою хворобою – раком. Боротися з недугою вокалістка вирішила без зайвих очей, а розповіла про неї вже тоді, коли онкологія відступила.

Зараз артистка продовжує творчу карʼєру, всіма силами допомагає Україні та радує фанатів концертами і піснями.

Оксана Муха виграла вокальне шоу «Голос країни» в 2019 році. Вона була учасницею команди Дана Балана, куди потрапила на сліпих прослуховуваннях завдяки пісні Квітки Цісик «Де ти тепер». Варто зауважити, що ще до участі в проєкті Оксана Муха активно займалася вокалом і була впізнаваною на заході України, в Америці та Європі.

Часто буває, що після завершення «Голосу» переможці втрачають популярність, а дехто полишає спів. Однак ця історія не про Оксану Муху. Здобувши нагороду та визнання, артистка почала гастролювати по Україні та часто співати з Ніною Матвієнко.

У 2021 році, як згодом зʼясувалося, вокалістка зіткнулася з онкологією. Лікування вона поєднувала з концертною діяльністю, тому шанувальники артистки навіть не здогадувалися про її боротьбу.

У вересні 2022 року зірка шокувала радісною новиною – вона поборола рак, про який знали тільки найближчі. Найважче для співачки було прийняти хворобу і наважитися стати на шлях лікування, але вона порадила всім не втрачати надію та віру в перемогу над хворобою.

Відтоді вокалістка гастролює з благодійними концертами за кордоном та в Україні. Артистка виступає перед військовими у Львові, звідки вона родом, а також відвідує інші міста.

Всього кілька місяців тому Оксана Муха та лідер гурту Kozak System Іван Леньо презентували відео на пісню «Я відчуваю тебе», яка стала саундтреком до фільму «Щедрик».

«Ти продовжуєш захищати» — українська співачка Оля Полякова зворушливо звернулась до захисника Маріуполя Михайла Діанова

«Боротьба за кошти» — Олег Винник вирішив всіх обхитрити і заради слави в Німеччині «піти на все»