in

«Ти продовжуєш захищати» — українська співачка Оля Полякова зворушливо звернулась до захисника Маріуполя Михайла Діанова

Популярна співачка Оля Полякова з нагоди дня народження українського військовослужбовця та захисника Маріуполя Михайла Діанова (позивний «Мішаня») зворушливо звернулася до нього. Зіркова блондинка назвала старшого сержанта 36-ї бригади морської піхоти героєм та продемонструвала теплі кадри з чоловіком.

Попри те, що Михайло Діанов народився 1 травня, виконавиця хіта «Шлепки» сьогодні висловила свою подяку захиснику України у своєму особистому блозі. Йому, до речі, виповнилося 43 роки.

«Мішечка! Дорогий! З Днем народження! Яке щастя, що ми зустрілися, наш герой! Не тільки на війні, а й у повсякденному житті ти продовжуєш захищати тих, хто потребує допомоги! Скільки з тобою вже зробили, а ще скільки зробимо! Дякувати Богу, ти живий і вільний, будь здоровий і щасливий! Люблю», – написала Полякова в Instagram.

Знаменитість додала знімки з Діановим. На одному з них вони сфотографовані під час концерту виконавиці, на іншому – Оля обіймає військового. До речі, якось Михайло розсекретив, що він мріяв бути бас-гітаристом і хотів пов’язати своє життя з творчістю. Він відреагував на слова артистки, написавши під постом: «Дякую, моя неймовірна красуня».

Підписники Полякової приєдналися до її привітань, побажавши захиснику довгих років життя. Нагадаємо, поранений Михайло Діанов потрапив у російський полон після виходу з заводу «Азовсталь» 20 травня 2022 року. У полоні він пережив знущання, схуд на 40 кілограмів. Звільнили героя 21 вересня 2022 року разом з іншими 214 військовими.

Українська телеведуча Леся Нікітюк збирається на побачення з Джаредом Лето

Виступи з Ніною Матвієнко та онкологія: як склалась доля переможниці «Голос країни — 9» Оксани Мухи?