in

Тіна Кароль розповіла про причину, через яку соромиться свого виступу на «Євробаченні-2006»

Співачка Тіна Кароль, яка зовсім скоро виступить у якості запрошеної зірки на «Євробаченні-2023», свого часу також спробувала свої сили у музичному конкурсі.

2006 року виконавиця посіла сьоме місце у фіналі конкурсу з піснею Show me your love. І якщо шанувальникам запальна композиція Тіни прийшлася до душі, сама співачка зараз дуже не задоволена своїм виступом.

«Це був 2006 рік, коли я стояла на цій сцені. Початок кар’єри… Я не те щоб не люблю цей виступ, а соромлюся. Бо там такий гротеск! Це мій комплекс меншовартості. І коли я отримала запрошення, я подумала: «Боже, це ж я маю співати цю пісню». Я відразу спитала: «А можна я іншу пісню заспіваю?». І я подумала, що треба якусь фішку зробити, але я себе приторможую, щоб не зробити більше, ніж потрібно», — поділилася Тіна в інтерв’ю М1.

Під час виступу на «Євробаченні-2023» шанувальники знову почують конкурсу пісню Кароль, однак вже в новому аранжуванні. Тіна розповіла, що тепер трек звучить більш сучасно.

До речі, легендарна сукня артистки з «Євробачення-2006» ще досі ідеально на ній сидить, однак її одягати Тіна також не збирається.

«Ми змінили аранжування, щоб зробити пісню більш сучасною та модерновою. Сукня… Не потрібно залазити в ту сукню, хоча я влізла, я пробувала. Відразу, коли отримала запрошення, пішла її міряти», — поділилася Кароль.

«За секунду від провалу!» — українська співачка Злата Огнєвіч потрапила у курйозну ситуацію на весіллі Андрія Хветкевича

«Було соромно» — Ксенія Мішина зізналась, як «перекинула» свою відповідальність за сина на батьків