in

«За секунду від провалу!» — українська співачка Злата Огнєвіч потрапила у курйозну ситуацію на весіллі Андрія Хветкевича

Після проєкту «Холостячка-2» співачка Злата Огнєвіч та учасник шоу, бізнесмен Андрій Хветкевич, залишилися гарними друзями.

Виконавиця не просто завітала на весілля Андрія з його бойфрендом, а навіть стала дружкою. Розкішна цремонія та святкування відбулися на віллі на березі океану у Мексиці.

Втім, не обійшлося і без пригод на святі. У сторіз в Instagram Злата розповіла, що з нею трапився курйоз просто перед початком весілля.

Як виявилося, співачка неправильно зрозуміла дрес-код і обрала вбрання не того кольору. На щастя, на допомогу їй пришла інша гостя, з якою в неї були однакові параметри.

«Я була за секунду від провалу. Я не правильно зрозуміла дрескод. Думала або зелений або золотий, а виявилося треба було тільки в зеленому. Але мене врятувала Аня з України. Вона взяла додаткову сукню з собою. І, о щастя, у нас виявилися однакові параметри», — поділилася Злата.

Та навіть ця ситуація не зіпсувала свято. Наречені навпаки з гумором поставилися до цього, а Андрій навіть зробив Златі комплімент.

«Вона і до того, у іншій сукні, була дуже красива. Дуже пасувала до золотої краватки», — пожартував Хветкевич.

Учасник «Холостячка-2» Андрій Хветкевич показав, як відгуляв своє розкішне весілля з бойфрендом Феліпе

Тіна Кароль розповіла про причину, через яку соромиться свого виступу на «Євробаченні-2006»