in

Учасник «Холостячка-2» Андрій Хветкевич показав, як відгуляв своє розкішне весілля з бойфрендом Феліпе

Учасник романтичного реаліті «Холостячка-2», бізнесмен Андрій Хветкевич, показав, яким було його весілля з бойфрендом, колумбійцем Феліпе.

Парочка обмінялася весільними обітницями на тлі Тихого океану. Закохані для урочистої події обрали костюми кольору хакі, білі сорочки, бежеві краватки та білі кросівки.

Весільна арка Андрія та Феліпе була у світлих тонах. Довкола були пальми, а також відкривався неймовірний краєвид на Тихий океан.

Закохані частували гостей смачними закусками та ігристими напоями.

Після того, як Андрій та Феліпе обмінялися весільними обітницями, усіх присутніх на святі парочка запросила провести з ними цей особливий день на яхті, яка була прикрашена повітряними кульками.

Стіл, де частували гостей, теж був у світлих кольорах. До речі, закохані запросили на весілля лише найближчих людей. Серед гостей була і співачка Злата Огнєвіч, з якою Хветкевич потоваришував на проєкті «Холостячка». Для такої урочистої події виконавиця одягла білу мінісукню та доповнила образ золотистими прикрасами та туфлями на підборах.

Настя Каменських потішила фанатів новим спільним фото з Потапом

«За секунду від провалу!» — українська співачка Злата Огнєвіч потрапила у курйозну ситуацію на весіллі Андрія Хветкевича