in

Фаворит Холостячки після гей-весілля готується стати батьком

У травні Андрій Хветкевич, фотограф, дайвер та учасник романтичного реаліті-шоу Холостячка зі Златою Огнєвіч, зв’язав себе узами шлюбу зі своїм давнім бойфрендом.

Нещодавно яскрава парочка почала активно вити сімейне гніздечко. У соціальних мережах Хветкевича, крім знімків подорожей, стали з’являтися ще й фото його з Феліпе нового житла. Вони осіли в США, і, за словами Андрія, починають замислюватися про потомство.

Про це він розповів у інтерв’ю Славі Дьоміну. Молода сім’я планує скористатися послугами сурогатної мами, але з пошуком правильної жінки не поспішає. Хветкевич хоче мати достатню фінансову подушку на випадок всіх передбачених і непередбачених витрат.

«Я хочу, щоб було все більш стабільно у нашій сім’ї. Тому що мій бізнес — це компанія в Україні. Через війну я бачу проблеми, замовлень менше… Є нестабільність в Україні… Якщо ми будемо займатися цим питанням про дитину, це буде сурогатне материнство, і це недешево. Мені потрібно як мінімум 50 тисяч доларів на початок цього процесу, це не маленькі гроші», — розповідає Андрій Хветкевич.

«Валюха зі Сватів» брудно вилаялася на адресу Анни Кошмал: «У неї щось сталося»

«Чому саме такий варіант?» — посиніла Волочкова з відкритим ротом злякала людей