in

«Копія співачки» — фаворит Злати Огнєвіч з «Холостячки-2» Роман Свечкоренко одружився на блогерці, молодшій за нього на 10 років

Психолог Роман Свечкоренко, який приймав участь у романтичному реаліті «Холостячка-2» з українською співачкаю Златою Огнєвіч, розпрощався х холостяцьким життям.

У мережі почали ширитися кадри з весільної церемонії, яка пройшла проста неба в Радомишлі. Обраницею Романа стала блогерка Валерія Чернецька, молодша за нього на 10 років. Це не перший шлюб для чоловіка, адже він був вже одружений з відомою моделю Ілоною Свічкоренко.

Для найважливішої події у житті Валерія обрала розкішну сукню, оздоблену вишитим рослинним орнаментом, а також доповненням образу нареченої стала довга білосніжна фата.

Весілля відбулося у колі найрідніших та близьких друзів. Серед них були шоумен Володимир Остапчук разом з дружиною Катериною, продюсер Євген Таллер, блогерка Ксенія Манекен, учасник «Холостячки-2» Максим Тарапата, ведучий Богдан Буше та багато відомих друзів пари.

Свої відносини закоханні закрутили відразу після завершення другого сезону проекту «Холостячка». Фоловери активно розгледіли нову обраницю психолога та віднайшли схожість зі Златою Огнєвіч.

На Житомирщині сталася авіатроща: є загиблі, серед них — Андрій Пільщиков з позивним “Juice”

«Я не була здивована» — Олена Шоптенко розповіла про відносини з екс-чоловіком Дмитром Дікусаром, який служить в ЗСУ