in

«Навіщо таке показувати?» — зірка «Жіночого кварталу» Віра Кекелія показала процес сціджування молоковідсмоктувачем та засвітила сосок

Ведуча, співачка та зірка «Жіночого Кварталу» Віра Кекелія показала чесне фото, на якому продемонструвала, як це – бути мамою.

У своєму Instagram знаменитість опублікувала знімок, на якому постала з молоковідсмоктувачем на грудях. Артистка продемонструвала, як зціджує грудне молоко.

Однак не всі оцінили відвертість Віри. У коментарях під фото знайшлися ті, хто дорікнув Кекелії за недоречний контент: «Навіщо таке показувати?», «Це все чудово. Але навіщо ці фото… Вибачте, видно сосок…Навіщо?», «Ну ви справді думаєте, що це так важливо виставляти?».

Однак більшість коментаторів підтримали Кекелію за таку відвертість: «Віро, до сліз», «Клас, що ви таке не приховуєте», «Це дуже красиво та сильно», «Віро, ти розумничка і справжня мама! Будьте здорові, щасливі і живіть в мирі!».

Нагадаємо, Віра Кекелія в серпні минулого року вдруге стала мамою. Артистка в Грузії народила хлопчика. Також знаменитість виховує сина Івана.

«Хороших» серед них немає!» — Оля Полякова сфотографувавшись разом з росіянами Білоцерківською та Невзоровим потрапила у гучний скандал

«Їх нікому обійняти чи поцьомати!» — ведучий ЖВЛ Тимур Мірошниченко наважився всиновити дитину після 24 лютого минулого року