in

«Дуже дратують ці люди» — екс-чоловік Анни Трінчер, Олександр Волошин, розніс інтерв’ю колишньої дружини з Марією Єфросиніною

Напевно, вже не має тієї людини, яка б не була в курсі останніх подій сімейного життя співачки Анни Трінчер та блогера Олександра Волошина.

Зірки тривалий час приховували цю новину, але нещодавно розкрили усі карти. Однак залишилося ще багато запитань, які цікавлять прихильників цієї пари. Аби поставити крапку у деяких моментах спільного життя артистки з бізнесменом, на відверту розмову до себе вирішила запросити Трінчер — ведуча Марія Єфросиніна. У проекті «Екзамен» дівчата обговорили подружнє життя Анни, її кар’єру та навіть хайп, який часто летить в її адресу.

В інтерв’ю, Марія декілька разів робила наголос на тому, що співачка дозволяє собі проживати розкішне життя, виставляючи його напоказ у соціальних мережах в той час, коли українці потерпають та гинуть від російсько-української війни. На що сама Анна зазначила, що такими моментами вона ділиться з підписниками заради того, аби її енергія та ці приємні події відволікала їх від моторошної реальності.

Повз цього випуску не зміг пройти і сам Волошин, адже гостею програми стала його колишня дружина. Його зачепив той факт, що ведуча запрошує до себе на розмову тих осіб, які зовсім нещодавно розлучилися з чоловіком і ще знаходяться в емоційному збудженні. Також йому не сподобалося те, що дорікаючи Анні за розкішне авто — сама Єфросиніна з’явилася в ефірі у коштовних прикрасах відомого бренді Cartier. Один браслет лише вартує близько 7-8 тисяч доларів.

«Я не планував це коментувати… Але мене дуже дратують ці «правильні» люди, які правильними є тільки на публіці. І всі чомусь бояться про це сказати. А мені абсолютно все одно, я говорив і буду говорити те, що думаю» — прокоментував Олександр.

Читайте також: «В мене немає нічого» — Анна Трінчер зізналася, як з колишнім чоловіком поділила спільне майно

«У них постійно гойдалки» — Марія Тиха розкрила всі карти подружнього життя Потапа та Насті

У п’яти знаків Зодіаку настає найщасливіший період: хто вони