in

Потап на тлі жорстокого хейту емоційно звернувся до українців з сонячної Іспанії, згадавши, як любить Батьківщину

Незважаючи на жорсткий хейт на свою адресу, репер Олексій Потапенко, впевнено слідує до своїх цілей.

Наразі артист перебуває в Барселоні і хоч українці засуджують його закордонні відрядження, він продовжує запевняти всіх, що ці поїздки всі побудовані на допомозі для України та наближення нашої перемоги. Як відомо, Потап виїхав з України ще в середині жовтня і, не приховуючи цього, ділиться в Інстаграм своїми фото з теплих країн.

На своїй сторінці в Інстаграм артист опублікував розлогий пост, прикріпивши до нього нове фото з Іспанії. Він спробував детально пояснити, що привело його до Барселони.

«Попереду на нас чекає багато роботи в Іспанії, оскільки ми починаємо співпрацювати з впливовими рекламними агентствами та музичними лейблами, включаючи Universal, Sony, Warner Music та багато інших. На черзі Англія і, звісно, ​​Україна. Країна, яка мене виростила, країна, прапор якої я представляв у спорті, країна, яку я представляв на міжнародних музичних конкурсах, і країна, яку я завжди буду любити та підтримувати!» — розповів Потап.

Фото: instagram.com/realpotap

Також він додав, що він активно підтримує українську економіку хоч і тривалий час знаходиться за кордоном.

«Усі навички, досвід та досягнення, які я здобув за кордоном, застосовую на практиці в Україні, для нашої батьківщини! Мій син навчається в Києві, мої компанії працюють в Україні, і я в Україні сплачую податки. Дві мої вищі освіти, отримані в Києві, допомагають мені в роботі, як вдома, так і за кордоном!»  — зазначив співак.

Українці в коментарях розділилися на дві категорії: одна — продовжувала закидати його гнівними висловами та засуджувати через те, що він не фронті, а інша частина — підтримала його та побажала натхнення у його роботі:

  • Працюйте і не звертайте уваги на тих, які вважають, що тільки вони можуть усім вказувати, що кому робити…🌹🙋🏻‍♀️😉
  • Для України треба хороші дрони,а щоб їх купити треба багато грошей ! Якщо ви їх заробляєте і допомагаєте їх купити — велике вам дякуємо.
  • Майже кожен комент — 💩 тут! Люди, злість зжираєєєє!!
    Потапу- успіхів 👏👏, і всім добра 🙌🏼
  • Прославляйте нашу країну. Робіть те, що вмієте найкраще. Більш ніж впевнена, що робите все , що б прискорити і перемогу України. Люди, схаменіться! Який він зрадник??!! Донатить більше, ніж всі ми разом з вами. В піст краще їжте м’ясо, ніж один одного!

Читайте також: Зморшки навколо очей та неохайні брови: Настя Каменських показалася без косметики

«Ця людина вмерла для мене назавжди»: Іво Бобул розкрив деталі конфлікту з Василем Вірастюком

Козерогам — успіх у кар’єрі, а Водоліям — варто приділити час сім’ї: гороскоп на 15 грудня