in

Олена Зеленська повідомила в якій країні перебувають їхні діти від початку повномасштабної війни

Олена Зеленська щаслива жінка, адже у свій час не помилася з вибором чоловіка на все життя, який з могутністю доводить світу – український народ перемогти неможливо.

Сила Володимира Зеленського була в жартах та посмішці, яку дарував на сцені “Вечірнього Кварталу”, а тепер він впевнено стоїть на ногах, на пресконференціях та виступах зі зверненнями до свого незламного людства.

Кожній родині важко прощатися зі своїми дітьми, відправляючи їх за кордон, або проводжати своїх чоловіків боронити країну. Перша леді України поділилася, де знаходяться донька з сином у цей непростий час.

Неодноразово дружина Володимира давала українським ЗМІ коментарі з приводу доньки Олександри та сина Кирила. Стало відомо, що вся президентська родина перебуває в Україні й радіє, що тримаються разом в такий час.

Олена розповідає, що старша Олександра, якій вже 18, наразі студентка українського вишу, але якого саме невідомо й досі. Лиш додала, що донька обрала гуманітарний напрямок. Батьки не тиснули на дівчинку у виборі університету чи країни, де вона хоче здобувати освіту, але задоволена, що вся сім’я у повному складі.

Молодший, 10-річний Кирило – школяр, який не любить з’являтися в публічному просторі з батьками, тому вибір хлопчика Олена з Володимиром поважають та підтримують. Зараз ходить до школи й не любить навчатися в літні пори.

Проміняв на росіянку: стало відомо хто став причиною розлучення Камалії з Мохаммадом Захуром

Ексдружина Потапа, Ірина Горова таємно вийшла заміж та похвалилась обручкою