in

Проміняв на росіянку: стало відомо хто став причиною розлучення Камалії з Мохаммадом Захуром

У кожної історії є початок та кінець. Кохання також закінчується, але по-різному: когось розділяє смерть, а хтось приймає рішення про розставання самостійно. Здавалося, що стосунки Камалії та її чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура неможливо зруйнувати. Однак, на вигляд міцні взаємини виявилася набагато вразливішими.

Так, не так давно артистка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла про кризу, яка сталася у її стосунках з чоловіком. Після початку повномасштабної війни, але я тривалий час залишалася в Україні у своєму маєтку. Натомість Мохаммад евакуювався разом з їхніми доньками.

Співачка довго опиралася та не хотіла покидати батьківщину, але врешті-решт зробила це заради дочок. Тим не менш, у Великобританії на неї чекала не спокійне життя у сімейному колі, а сутички та конфлікти. Вперше за 20 років Мохаммад зізнався, що його колишня дружина насправді росіянка, і хоча війну вона не підтримує, мимоволі стала причиною розладу в сім’ї.

Так, Камалія неодноразово дозволяла собі найрізноманітніші висловлювання на адресу ворога, що дуже бентежило її падчерку Таню, яка вступалашся за росіян, так як сама наполовину росіянка. У цьому питанні чоловік артистки став на сторону своєї дочки. А зірка вирішила, що їй необхідно повертатися додому.

Після цього зізнання преса запідозрила, що насправді у подружжя все не настільки добре, як може здаватися, а артистка вирішила не ходити навколо та публічно заявила, що вони з благовірним розсталися і продовжують спілкуватися та проводити разом час заради дітей.

Нагадуємо, що минулого року співачка вперше розповіла про свій конфлікт з колишньою дружиною бізнесмена. Виявляється, жінки так і не познайомилися особисто через те, що росіянка нелестиво висловлювалася про артистку позаочі. Дізнавшись про це, остання прийняла рішення не знайомитися з нею. Натомість Мохаммад підтримує зв’язок з жінкою заради їхніх спільних дітей Тані та Армана, які давно вже дорослі люди.

Українська співачка Слава Камінська втретє виходить заміж, сказавши «так» мовою окупантів

Олена Зеленська повідомила в якій країні перебувають їхні діти від початку повномасштабної війни