in

«Мій чоловік все робить для перемоги» — Катерина Репяхова «виправдалася» за спецперепустку, яку подарував їй Віктор Павлік

Дружина співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Реп’яхова, після скандального відео зі спецперепусткою на Південному мосту вийшла на зв’язок з шанувальниками.

Катерина відреагувала на хвилю хейту у свій бік та виправдалася за такий вчинок. Як написала блогерка у сторіз в Instagram, відео виявилося невдалим жартом.

«Я не права. Я помилилась. Як будь-яка жива людина я помиляюсь. Я недоречно пожартувала. Я не мала публікувати ту сторі. І це факт», — визнала провину блогерка.

Також Катерина поділилася своїм обуренням через те, що у соцмережах хейтери почали писати  образи не лише в її бік, а й бік її однорічного сина.

«Я не ідеальна. А от всі коментатори бачу ідеальні. Догодила я всій нечисті, яка зараз пише гидоту (нехай на мене) на мою дитину. Мені моторошно від того, в якому соціумі ми живемо. Скільки злих людей, які, як ті орки, готові зжерти своїх же. Всі ці люди хорошого ніколи не помітять», — зауважила блогерка.

У кінці своєї промови дружина Павліка наголосила, що чоловік не купляв для неї перепустку, адже зараз він робить все для перемоги.

«Мій чоловік не купляв перепустку, він як і більшість з нас все робить задля перемоги. А я не мала робити того, що зробила», — додала Катерина.

Національна поліція навідалась у «гості» до Віктора Павліка та відібрала спецперепустку

«Вона «хвилеріз» моїх емоцій» — шоумен Володимир Остапчук розповів через що, одружився на 22-річній журналістці