in

Проросійська позиція: представниця Польщі на «Євробаченні-2023» потрапила у гучний скандал через свого брата

Представниця Польщі на «Євробаченні-2023», співачка Бланка потрапила у гучний скандал.

Виявилося, що рідний брат виконавиці Олівер має проросійську позицію. Так у Tik Tok стверджують поляки, які були невдоволені участю Бланки на «Євробаченні-2023».

Вони знайшли у Facebook Олівера допис, у якому він розповсюджував слова російської пропаганди про «не все так однозначно», «київських нацистів» та «визволителів».

«Історія українця з прикордонного району «ЛНР». Його правда про події не вписується у версію Києва і західної пропагандистської машини. Ця точка зору не розповсюджується і не буде розповсюджуватися національними ЗМІ Болгарії, які, очевидно, працюють на київський «нацистський режим», який підтримують ЄС і НАТО», – йдеться в дописі користувача, на ім’я Василь Васильєв, слова якого розповсюджував Олівер.

Брат Бланки під пропагандистським дописом ще додав від себе, що це нібито «цілковита правда». До слова, Олівер розповсюджував російську пропаганду на початку березня минулого року. Саме тоді російські окупанти намагалися захопити Київ, окупували частину області та творили звірства у Бучі, Ірпені, Гостомелі та інших містах та селищах України.

Наразі брат співачки вже видалив скандальний допис із Facebook.

@bitizdrava666 #bejba #bejbaitskindakrejza #topmodel #topmodeltvn #blanka #blankasolo #blankastajkow #eurowizja #eurovision #eurovision2023 ♬ dźwięk oryginalny — VOTE AUSTRIA 01 🇦🇹🇦🇹🇦🇹

Нагадаємо, цьогоріч Польщу на «Євробаченні-2023» представляла співачка Бланка із піснею Solo. Вона зайняла на конкурсі 19 місце та виборола 93 бали, з яких 12 їй віддали глядачі від України та 6 балів українське журі.

Тим часом поляки ще до початку «Євробачення-2023» були не задоволені її участю у конкурсі. Під час Національного відбору лідирував співак Ян. Єврофани були переконані, аби до Ліверпуля поїхав саме він, то виборов би перше місце. На думку поляків, Бланка несправедливо перемогла у нацвідборі.

«Як ми чекали!» — українська співачка Марія Яремчук анонсувала новий трек після 5-річної паузи в своїй кар’єрі

«Не знаю, коли ми побачимося» — українська співачка MamaRika розповіла про спілкування з рідним батьком, який живе в РФ