in

Відпочивши від війни, Потап повернувся в Україну і засвітився в обіймах найріднішої людини

Скандальний репер Олексій Потапенко, який вільно перетинає кордон в умовах воєнного стану, несподівано повідомив, що повернувся в Україну.

Закордонне відрядження артиста тривало два з половиною місяці. Майже щодня продюсер публікував в соціальних мережах фото з різних куточків світу, в яких побував і цим самим, викликав неабиякий резонанс серед українців. При цьому продюсер завжди робить заклопотаний вигляд лиця цинічно скаржиться, як він важко працює на благо Батьківщини. Різдво Христове співак вирішив зустріти у столиці Великобританії. 25 грудня 42-річний Потапенко показав світлину, на якій він позував на фоні традиційного різдвяного віночка з гілочок.

А ось новий 2024 рік артист вирішив зустріти вдома. 28 грудня Олексій розмістив в Інстаграм селфі зі своїм 15-річним сином Андрієм, який нещодавно в своєму першому інтерв’ю проігнорував батька.

«Новий рік, вдома з найріднішими», — підписав артист нове фото.

Потап зі своїм сином від екс-дружини Ірини Горової

А ось про свою дружину — українську співачку  Настю Каменських, Потап не згадав. Вже більше року ширяться чутки про негаразди в їхній сім’ї. А на днях, відомий блогер Богдан Беспалов повідомив шокуючу новину — артистка закрутила новий роман, але при цьому ще підтримує відносини з чоловіком.

Читайте також: «Бо мені їб*ть, як страшно!» — відомий український шоумен відповів чому він не на фронті

Не встигла натішитися: зрадницю Анну Асті позбавлять російського громадянства після «голої» вечірки

«Я поплутав двері!» — Кіркоров спробував прикинутись дурником і виправдатися за участь у голій вечірці