in

«Сидить на двох стільцях» — Співачка Йолка, яка мовчить про війну, активно донатить для ЗСУ

Відома співачка родом з Ужгорода Єлизавета Іванців, відома багатьом під псевдонімом Йолка, переказує кошти українським військовим.

Принаймні так стверджує відомий блогер Богдан Беспалов. На своєму YouTube-каналі він розповів, що Йолка допомагає ЗСУ таємно через своїх друзів в Ужгороді. Однак робить це виконавиця не з добрих намірів, а щоб «всидіти на двох стільцях».

«У Лізи є кілька найкращих друзів в Ужгороді – Сергій та Вікторія. Ліза висилає гроші іноді особисто, частіше через інших людей своїм друзям в Ужгород. Після цього ці перекази дробляться на дрібніші суми та виводяться через інших людей. Уже після виведення, кошти передаються на допомогу ЗСУ. Сама схема складна, для того, щоб у Москві не знайшли жодного натяку на допомогу Батьківщині. Це робиться не через патріотичність, а щоб мати план «Б», — розповів Беспалов.

За словами блогера, Йолка допомагає ЗСУ задля того, аби у неї була можливість повернутися до України. Співачка таким чином хоче аргументувати своє мовчання про війну. Нібито у виконавиці не було можливості щось говорити про вторгнення, але вона фінансово допомагала українцям.

«У разі тотальної темряви в Росії, Ліза зможе приїхати до України, заявити, що мовчала, бо їй погрожували, але, попри все, вона таємно допомагала українській армії», — додав Беспалов.

«Прожили майже 33 роки!» — українська співачка Оксана Білозір розлучилась зі своїм чоловіком, який боронить Україну

Українська співачка Камалія зізналась, як вони з колишнім чоловіком «поділили» двійнят