in

«Онук зараз на передовій» — репер Потап разом із батальйоном «Добробат» відбудовує пошкоджений будинок пенсіонерки

Репер і продюсер Потап разом із батальйоном «Добробат», медіа-амбасадором якого являється, допомагають повернути житло жінці з Гостомелю. Надія Іванівна дивом залишилася в живих після того, як у її будинок прилетіло три ракети.

«Добробат» є організацією, яка допомагає українцям врятувати їхні будинки після обстрілів російськими окупантами. Історія Надії Іванівни приголомшила Потапа, тому він особисто долучився до фінансування відбудови її житла і передав гроші.

Надія Іванівна — 63-річна самотня пенсіонерка, що живе в Гостомелі. Її онук служить в ЗСУ. Жінка пробула в окупації майже місяць. Біля її будинку стояло 15 танків, а в дім прилетіло три ракети. Під час прильоту Надія Іванівна була всередині будинку, але їй дивом пощастило вижити.

«Чим старша людина, тим більше вона прив’язана до свого житла. Для самотньої пенсіонерки залишитись без будинку – справжня катастрофа. Мені дуже захотілося чимось допомогти цій жінці, на долю якої і так випало стільки страждань. Її онук зараз на передовій, тому хочеться, щоб він знав, що про його бабусю є кому піклуватися, поки він мужньо захищає нашу країну. А, взагалі, у будь який час важливо допомагати тим, хто поруч! Навіть одне добре слово може стати безцінним!» – прокоментував Потап.

Відбудова будинку Надії Іванівни вже почалась і активно триває. Батальон «Добробат» полагодив дах та займається відновленням вікон. Вже зовсім скоро Надія Іванівна зможе потрапити у свій відновлений будинок.

Загалом, за останній рік на благодійних подіях, акціях та концертах в країнах Європи, США, Ізраїлі та Україні, до яких долучалися Олексій Потапенко та його дружина — співачка NK, було зібрано більше 80 млн грн, які були спрямовані на гуманітарні та військові потреби українців.

Як за останній рік хвороба змінила Олега Винника та «змусила» його зникнути?

«У них своя програма» — артист Андрій Данилко пояснив, чому Володимиру Зеленському не дали виступити на Євробаченні