in

Оля Полякова розповіла, на що витратила свій гонорар, який отримала з прокурорського весілля

26 жовтня в столиці України відбувся масштабний концерт української акртистки Олі Полякової, на якому вона зробила вагомий внесок для перемоги в війні з РФ.

Декілька днів тому продюсер співачки — Михайло Ясинський заінтригував українців, що зовсім скоро усі дізнаються куди ж витратила свій гонорар його підопічна, який заробила на скандальному весіллі екс-прокурора Ільницького у п’ятизірковому комплексі Emily Resort, що поблизу Львова . І ось, під час виступу блондинка запросила до себе на сцену Світлану Легку, яка керує благодійним фондом «Світлий».

Зірка передала через них для парамедиків 53-ї медичної роти евакуаційний реанімобіль, який слугуватиме для наших військових у напрямку Авдіївки. Співачка зазначила, що саме його вона придбала за гонорари від виступів і зокрема від гонорару, який отримала, коли розважала гостей на весілі колишньої чинновниці ДБР Роксолани Москви. А ще Оля допогла закупити для ЗСУ 5000 зігрівальних грілок, які необхідні у холодну пору року.

Варто нагадати, що Полякова вирішила «відбілити» свою репутацію після виступу на лакшері весіллі екс-чинновників та записала відеозвернення в Інстаграм.

Бенд-лідер гурту RvB (“Руки’В Брюки”) Олександр Ремез, який наразі служить в лавах ЗСУ та боронить рідну землю від російських окупантів, прокоментував лакшері весілля екс-прокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці ДБР Роксолани Москви у Львові під час війни в Україні.

Філіп Кіркоров із коханцем покинули Росію! (ФОТО)

Стало відомо про житло Пугачої та Галкіна на Кіпрі: росіяни згорають від заздрощів