in

Терезам — серйозні чвари, а скорпіони зірвуть джек-пот: гороскоп на 22 травня

Езотерики склали прогноз на 22 травня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Карти Таро підкажуть, що на вас чекає в понеділок.

Овен

Цей день обіцяє Овнам тишу та благодать. Все буде складатися так, як ви того хочете. Можете сміливо реалізовувати ідеї і плани.

Телець

Тельцям варто підготуватися до змін у житті. Вам можуть запропонувати нове місце роботи та інший рівень зарплати. Довго не думайте, щоб не впустити свій шанс.

Близнюки

У понеділок вам варто бути дуже обережними, оскільки підвищений ризик отримати травму. Дивіться під ноги і будьте обережні на дорозі. Бережіть себе!

Рак

На Раків чекає неймовірний день. Ви відчуєте почуття, про які давно мріяли. Це можуть бути метелики в животі від шаленої закоханості.

Лев

Леви будуть в центрі уваги весь день. Зірки обіцяють їм успіх і радість від виконаних завдань. Вечір присвятіть своїм близьким.

Діва

Дівам варто навчитися фінансової грамотності. Якщо ви будете марнотратами, то зовсім скоро можете залишитися без грошей. Подумайте про майбутнє.

Терези

Цьому знаку Зодіаку понеділок принесе не найприємніші емоції. У вас може виникнути конфлікт з другою половинкою. Не рубайте з плеча, щоб не довести ситуацію до розставання.

Скорпіон

Скорпіони несподівано можуть виграти в лотерею, завдяки чому покращиться їхнє фінансове становище. Тому сміливо купуйте квитки і беріть участь в різних розіграшах.

Стрілець

Стрільцям цей день принесе справжній вулкан емоцій, проте вони будуть негативними. У вас може виникнути непорозуміння з керівництвом, яке закінчиться звільненням.

Козоріг

Для Козорогів цей день буде досить спокійним. Жодних потрясінь не передбачається. Зірки схиляють вас до того, щоб ви приділили час своїм хобі.

Водолій

Астрологи кажуть, що в понеділок ваше життя може піти коту під хвіст, а все через вашу лінь. Постарайтеся взяти себе в руки, щоб не опинитися на краю прірви.

Риб

Риби, досить тільки мріяти. Починайте реалізовувати всі свої плани. Зірки обіцяють вам успіх у всіх справах.

«Знову «русский мир» сюди тягнете?» — українська співачка Світлана Лобода визвала бурю негативу в свій бік через анонс концерту в столиці

Заступниця міністра оборони України повідомила, що українські війська взяли Бахмут у напівоточення