in

«Давайте допоможемо дітям» — співачка-зрадниця Ані Лорак видала новий цинічний вчинок, відкривши збір коштів для російського благодійного фонду

Співачка-зрадниця Ані Лорак зганьбилася новим цинічним вчинком, виконавиця фінансово допомагає Росії, яка розв’язала в Україні війну.

У своєму Instagram виконавиця напередодні Міжнародного дня захисту дітей оголосила благодійний збір. Скандальна Ані Лорак закликає фінансово допомагати російському фонду, який нібито опікується будинками-інтернатами. Тим часом країна-агресорка щодня тероризує мирне населення України, вбиває невинних людей. Від рук окупантів страждають, зокрема й українські діти.

«Моє дитинство минуло в школі-інтернату, я не з чуток знаю проблеми та труднощі дітей. Мрію, щоб кожне дитяче серце було зігріте теплом та турботою. Давайте допоможемо дітям, яким потрібна наша підтримка», — написала скандальна артистка.

Загалом, фонд, якому зрадниця Ані Лорак закликає переказувати гроші, допомагає дітям, які постраждали від воєнних дій на Донбасі. Організація стверджує, що діти втратили рідних та свої домівки саме через «українські снаряди». Таким чином Ані Лорак виправдовує злочини окупантів на території України, повторює тези російської пропаганди про «вісім років бомбили Донбас» та займається дискредитацією ЗСУ.

Скандальна виконавиця жила та будувала кар’єру в країні-агресорці Росії. Коли РФ розпочала повномасштабну війну в Україні, українці чекали на підтримку Лорак. Вони сподівалися, що скандальна артистка розповідатиме російській аудиторії правду про злочини Росії. Однак лише у березні минулого року вона опублікувала один допис, де написала, що йде війна в Україні, але навіть не сказала, хто її розв’язав. Натомість концерти в російських містах зрадниця не збиралася скасовувати.

У жовтні минулого року РНБО запровадила санкції проти Лорак за підтримку війни в Україні, яку розв’язала Росія. Вже цього року співачка-зрадниця побігла давати інтерв’ю пропагандистом, де казала, що в Україні «сталося те, що сталося», і взагалі – її «вижили» з рідної країни.

«Виконала свою місію» — українка Ілона Чернобай в синьо-жовтій сукні облилась «кров’ю» на Каннському кінофестивалі для підтримки Батьківщини

«Гинуть кращі, а ці нелюди співають про Москву!» — у Білій Церкві розгорівся гучний скандал