in

Українська співачка Злата Огнєвіч прямо під час концерту впала зі сцени

З українською співачкою Златою Огнєвіч стався неприємний інцидент на сцені просто під час концерту.

Так, днями виконавиця виступила у Білій Церкві, Київська область. Однак концерт Злати не минув без неприємних інцидентів. Коли співачка виконувала композицію «Зозуля», то активно спілкувалася із залою та пропонувала глядачам співати разом із нею.

Також Огнєвіч у цей час активно ходила сценою. Однак через світло прожекторів артистка не помітила, як оступилася. Злата не бачила, куди йде, тож випадково впала зі сцени.

@rieltor_bila_tserkva Концерт м.Біла Церква, ще раз доказ того, що @zlata_ognevich ♬ оригінальний звук — Любімська Оксана

На щастя, падіння знаменитості виявилося несерйозним. Злата не отримала травм, тож встала та продовжила концерт.

Тим часом глядачі підтримали кумирку та навіть знайшли в її падінні плюси. Фани зазначили, що завдяки цьому інциденту однозначно зрозуміло, що Злата співає без фонограми.

Нагадаємо, нещодавно Злата Огнєвіч показала рідкісне фото зі своїм батьком. Рідна людина артистки нині перебуває на фронті. Виконавиця розповіла, чим її тато займається на передовій та як часто вони спілкуються.

Овни проведуть день за столом переговорів, а скорпіонам варто бути обережними — доля піднесе несподіваний сюрприз: гороскоп на 24 травня

«Дуже дорого утримувати сім’ю» — скандальна співачка Maruv, яка замовчує війну в Україні, заговорила про повернення