in

«Дуже дорого утримувати сім’ю» — скандальна співачка Maruv, яка замовчує війну в Україні, заговорила про повернення

Відомий блогер Богдан Беспалов розповів, чому скандальна співачка Maruv мовчить про російське вторгнення та за якої умови вона планує повернутися до України.

На своєму YouTube-каналі Беспалов поділився інформацією, яку отримав від близького оточення виконавиці. За його словами, Maruv мовчить про російське вторгнення з власної вигоди. Нині артистка зі своїм чоловіком Олександром Корсуном стежить за перебігом війни, аби в разі перемоги України повернутися на Батьківщину. Саме тому артистка й народжувала первістка в Києві.

«Вони з Анею прийняли рішення перечекати війну. Народжували саме в Києві, аби у разі перемоги України сказати, що не зрадники і мовчали, бо піклувалися про безпеку дитини. Якщо зрозуміють, що з Україною не складеться, то краще повернутися до Москви і почати все з початку. Контракт Maruv з її російським лейблом не розривала», — стверджує Беспалов.

У скандальної співачки є й запасний план – залишитися в ОАЕ. Щоправда, Корсун скаржиться, що країна дуже дорога для життя.

«У крайньому разі можна жити в ОАЕ і виступати для інших росіян. Тільки Корсун жалівся, що тут дуже дорого утримувати сім’ю щомісяця», — зазначив Беспалов.

За інформацією блогера, співачці та її чоловіку однаково, де заробляти гроші. Тим часом війну в Україні подружжя називає «брудними іграми».

«Його (чоловіка Maruv – прим. ред.) завдання – дбати про родину. Будуть це рублі, чи гривні – не має значення, бо в цьому бізнесі найголовніше – це стабільність, а не приймати правила гри політиків. На їхню думку, війна Росії та України – це брудні ігри», — додав Беспалов.

Українська співачка Злата Огнєвіч прямо під час концерту впала зі сцени

Найближчі місяці не приховаєш: українська блогерка Саша Бо показала округлений животик