in

Вкрав кошти у військових і зник: Злата Огнєвіч та гурт «Скай» потрапили на гачок шахраїв

Українська співачка Злата Огнєвіч, яка напередодні різдвяних свят планувала вирушити в благодійний тур містами України, потрапила у пастку шахраїв.

У відео зверненні, яке артистка розмістила на своїй сторінці в Інстаграм, вона повідомила, що компанія «Star Label», власником якої є Тарас Доненко, після того, як розпродала квитки на її концерти, не виходить на зв’язок. І всі кошти, які були отримані від продажу — наразі лежать на рахунку Доненка.

«Концертна компанія «Star Label», яка займалась організацією моїх концертів, виявилась шахрайською. Її власник Тарас Доненко – абсолютно безвідповідальна людина. Його місцеперебування наразі невідоме», — повідомила співачка.

Злата Огнєвіч скасувала усі свої концерти

Виступити Огнєвіч планувала у п’яти українських містах, але у зв’язку з виниклою ситуацією — всі концерти скасовані. Знаменитість вибачилася перед українцями та подякувала за підтримку.

«Мені дуже прикро, що кошти, які я планувала задонатити на Збройні сили України, знаходяться в Тараса Доненка, і він зник разом з цими коштами. Ми притягнемо його до кримінальної відповідальності. Правоохоронні органи вже займаються цією справою та ведуть пошуки афериста Тараса Доненка», — додала зірка.

Як виявляється, не лише Злата опинилася жертвою цієї системи. Зокрема, через «Star Label» постраждав і гурт «Скай», який теж співпрацював із Тарасом Доненко. Фронтмен повідомив у соціальній мережі, що концерт, який планувався на 23 грудня скасовано, але Олег Собчук має надію, що в інших містах гурту все ж вдасться потішити прихильників своєю концертною програмою.

Читайте також: Українку вирізали з ефіру та змусили ділити сцену з росіянкою, яку проштовхнули у топ-8: як пройшов суперфінал конкурсу «Міс Земля — 2023» у В’єтнамі

«Старий транс*естит!» — у РФ вимагають заборонити концерти Кіркорова після скандальної голої вечірки

Жорстко покарати та позбавити звання: Кіркоров поплатився за голий зад на вечірці Івлєєвої (ФОТО)