in

Путініст Міхалков знову при смерті: режисера госпіталізували в Москві

Відомий російський кінорежисер Микита Міхалков, який підтримав кривавий режим Путіна, потрапив до лікарні у п’ятницю, 2 червня. РосЗМІ повідомляють, що його госпіталізували в одну з московських клінік зі скаргами на порушення роботи серця і задишку.

Відзначимо, що у режисера проблеми з серцем вже давно. На початку 2023 року його вже госпіталізували з підозрою на коронавірус. Тоді до проблем з легенями додалося ще підвищений тиск і болі в серці. Стан драматурга був критичним.

Микита Міхалков — російський кінорежисер, сценарист, актор і продюсер. Він є однією з найбільш відомих і впливових фігур в сучасній російській кінематографії. Міхалков отримав кілька престижних нагород за свою роботу, включаючи Золоту пальмову гілку на Каннському кінофестивалі за свій фільм «Стомлені сонцем» в 1994 році, а також Оскар в категорії «Кращий іноземний фільм» в 1995 році.

Крім своєї кінематографічної діяльності, Міхалков є публічним діячем і громадським діячем, виступає за захист традиційних цінностей і культурної спадщини Росії. Режисер підтримує криваву політику диктатора Володимира Путіна і виступає за проведення так званої «спецоперації» — так в РФ називають війну.

Російський суд відмовився знімати з Галкіна статус «іноагента»

«Щиро жалкую» — Панін висловив бажання приїхати в Україну, щоб дати пояснення у суді щодо фрази «Крим – наш»