in

Олег Скрипка оскандалився виступом на фестивалі в підтримку російських музикантів-біженців

Лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка потрапив у гучний скандал, виступивши у Чорногорії на фестивалі в підтримку російських музикантів-біженців.

Сам виконавець про це не повідомляв, хоча підтверджував, що був у Чорногорії. Тим часом організаторка фестивалю Music Saves the World (який раніше мав назву «Усадьба Jazz» та до 2019 року активно проводився в Росії), російська продюсерка Марія Сьомушкіна розповіла про виступ Олега Скрипки. Виконавець не був заявлений в лайн-апі, однак на захід навідався. Сьомушкіна, своєю чергою, запропонувала артистові виступити, а він погодився.

«Я запросила Олега на сцену і разом музикантами-біженцями з Росії, а ще й чудовою співачкою Gladys із Франції стався чудовий jam session. На одній музичній частоті і в ім’я миру», — написала Сьомушкіна у своєму Facebook.

Загалом, на фестивалі виступило чимало росіян. Ба більше, там збирали кошти на підтримку російських музикантів-біженців, про що було заявлено в афіші події.

До слова, сам Олег Скрипка вже прокоментував скандал. У коментарі «Суспільному» пресслужба артиста заявила, що «це несеться інформаційна атака».

Нагадаємо, нещодавно вибухнув скандал довкола фестивалю у Польщі на підтримку України, де мало виступити чимало українських артистів. Однак виявилося, що до благодійного заходу мають причетність росіяни. Українські артисти вже прокоментували, як вони опинилися в лайн-апі.

«У небі було чутно 2 вибухи» — у Росії розбився літак на борту якого знаходився Пригожин — РосЗМІ

Смерть Пригожина: «вагнерівці» формують колони для наступу на Москву — ЦНС