in

«Думала, що буду вмирати вже» — екс-дружина Володимира Остапчука назвала свій діагноз

Екс-дружина українського телеведучого Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк розповіла, що вже ледь не попрощалася з життям після того, як лікарі сказали, що їй потрібно видалити нирку.

На своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що багато плакала через це: «Думала, що все, я буду вмирати, що життя закінчується».

За словами Горняк, гідронефроз 4 ступеня, атрофія мисок лівої нирки ніяк не проявляється. Вона неодноразово робила УЗД і здавала аналізи, але вердикт лікарів в Україні був тільки один — кіста в нирці.

Її емоційний стан стабілізувався лише після того, як вона знайшла лікаря у Відні. Він діагностував, що її нирка працює на 30%, тому її ще можна спробувати врятувати.

Крім того, дівчина розповіла, що в такий важкий час її підтримують близькі люди і кохана людина. Чоловік постійно ходить з нею по лікарях і каже, що вона проживе до ста років.

Раніше Горняк розповідала, що лікарі діагностували у неї проблеми з ниркою. Їй запропонували видалити орган, адже він вже нібито не функціонував.

Однак, як вона зазначила, є й інша думка фахівців — поборотися можна, але шансів мало.

У зв’язку з цим у Христини був пригнічений стан. Вона дуже переживає за своє здоров’я і просить інших піклуватися про себе.

Гороскоп на 9 червня: Водоліям — пропозиція, Стрільцям — нова інформація

ЗСУ пішли в контрнаступ — The Washington Post