in

Ексдружина Володимира Остапчука відверто відповіла, чи підтримав він її після звістки про важку хворобу

Ексдружина телеведучого Володимира Остапчука, блогерка та нотаріусиня Христина Горняк, відкрила правду про реакцію колишнього на її хворобу.

Підписники у Instagram часто запитували Христину, чи підтримав її ексчоловік після того, як вона оголосила про те, що може втратити нирку. Відповідь блогерки дуже здивувала багатьох фанів.

«Я не злюсь на вас, але думаю, що ці питання не дуже вже доречні, в кожного вже своє життя… Але один раз відповім, бо багато запитуєте — ні, не підтримав», — зізналася Христина.

Ба більше, як виявилося не лише колишній чоловік, а й деякі друзі жодним чином не відреагували на страшний діагноз Горняк.

«Навіть деякі «друзі» також не підтримали, тому їх в моєму житті більше теж не буде! Так буває, може оточення продовжує змінюватися та очищуватися, за що я вдячна Всесвіту», — поділилася Христина.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно колишня дружина Володимира Остапчука приголомшила новиною — у неї діагностували гідронефроз 4 ступеня, атрофію лоханок лівої нирки. Тривалий час блогерка навіть не підозрювала про захворювання, однак після обстеження в Україні лікарі шокували її вердиктом — Христині прогнозували видалення нирки. Однак лікарі у Відні дали надію і сказали, що орган ще можна врятувати.

Ексчоловік Ані Лорак показав, куди повіз нову дружину у медовий місяць

Могли виїхати, але залишилися: хто з відомих чоловіків-іноземців під час війни живе в Україні