in

«Українська пісня — це зброя!» — дружина прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова вкрала хіт Христини Соловій

Дружина путініста та правої руки диктатора Путіна Дмитра Пєскова, фігуристка Тетяна Навка, яка родом із Дніпра, вкрала пісню української співачки Христини Соловій для свого льодового шоу.

Хіт «Тримай» був перекладений на мову окупанта та прозвучав під час виступу російської фігуристки Каміли Валієвої на шоу «Вечори на хуторі». Мало того Навка, яка підтримує війну в Україні та називає нашу державу «Півднем Росії», цинічно використала для своєї програми легендарний «Щедрик» Леонтовича та «Ніч яка місячна» Лисенка та Старицького, які були перекладені на російську. Одну із них виконали співачка-зрадниця із України Ані Лорак разом із співаком, що родом з Запоріжжя Олександром Панайотовим.

Христина Соловій вже відреагувала на крадіжку своєї пісні та попросила українців про допомогу. Цю справу просто так вона не залишить.

«Отримала від вас чимало позначок у відео Навки. Це не перша крадіжка моїх творів рашистами. І йдеться не про крадіжку однієї пісні «Тримай». Йдеться про апропріацію (присвоєння) культурної спадщини українців. Я свідома того, що засудити винних буде нелегко. Звертаюся до усіх українців, зокрема і за кордоном, допомогти мені з пошуком і встановленням причетних юридичних осіб цього «шоу». Українська пісня — це зброя. І це той випадок, коли ми повинні об’єднуватись, аби відборонити своє», — заявила про свої наміри українка.

Христина Соловій відреагувала на крадіжку своєї пісні

Читайте також: Працює на росТБ та підігрує пропаганді: відомий ведучий з Донецька, який закликав українців до єдності, виявився зрадником

Зустрів, можливо, останній Новий рік: донька Брюса Уілліса показала фото зі згасаючим «міцним горішком»

Рибам — можливість зірвати куш, а Тельцям — різке збільшення енергії та натхнення: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 12 січня