in

Дружина Остапчука про скандал навколо його виступу у «росіян»: «Ми, як і Сердючка, їхали на свято українців»

Дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська заступилася за нього у скандалі навколо того, що він нібито вів у Греції свято для росіян.

У сторіз своєї сторінки в Instagram Полтавська повідомила, що Юлія Буряк, на дні народження якої Остапчук був ведучим, українка. Вона розлучилася з російським олігархом Леонідом Араповим. А на Міконосі робила для себе свято разом зі своїм новим чоловіком, українцем Андрієм.

«Юлія, як і її новий чоловік Андрій, з яким вона була на святі, українці. Вони живуть у Швейцарії. 95% гостей на святі були українцями, а про декількох із росії ми не знали, бо організатори не попередили менеджера Вови, хоча менеджер і сам не запитав. Єдина провина Вови, що він не перевірив свого менеджера Влада, бо вони працюють разом шість років, і він довіряє його вибору замовлень. Наразі Влада звільнено, бо Вова мав чіткий райдер: кола, сир і ніяких рос морд у залі», — написала Полтавська.

Окрім Остапчука, на святі Буряк також виступили Вєрка Сердючка, яка до речі, співала Russia, good bye, і гурт Quest Pistols. У Сердючки вже також прокоментували, що вони їхали виступати на святі одеситки Юлії та її чоловіка Андрія, які дуже активно підтримують ЗСУ.

«Нас запевнили, що ані серед гостей, ані серед артистів не буде нікого, хто підтримує путіна та війну проти України. Ведучий українець, були й інші українські артисти. На заході був присутній Ілля Лагутенко, який багато років живе у Лос-Анжелесі, який публічно засудив війну і жодного разу не порушував закони України поїздками до Криму після 2014 року.  Позиція Андрія Данилка всім відома. Концерт відбувався, як завжди, з українськими прапорами, піснею Russia Goodbye тощо. Важко уявити, що Данилка, персонального ворога всіх російських пропагандистів, якому заборонено в’їзд до росії на 50 років і за чиї пісні в росії заводять кримінальні справи, міг запросити хтось із росії чи той, хто співчуває», — прокоментував менеджер Данилка Андрій Уреньов Telegram-каналу «Культурна Прачечна».

Своєю чергою дружина Остапчука наголосила, що знаючи позицію Вєрки Сердючки, навряд би вона поїхала виступати на російській тусовці.

«Ми, як і Сердючка, їхали на свято українців. Про те, що там буде декілька тп з росії, знали лише організатори», — додала Полтавська.

Нагадаємо, скандал спалахнув після того, як у Мережі з’явилася інформація, нібито Володимир Остапчук поїхав до Греції, аби виступити на дні народження дружини російського олігарха Леоніда Арапова Юлії Буряк. До початку повномасштабного вторгнення Юлія, яка родом з Одеси, проживала зі своїм чоловіком у Москві. Певно, після російської агресії Юлія виїхала з рф і встигла вийти заміж за українця Андрія.

Оля Полякова пообіцяла тисячу доларів тому, хто плюне в Баскова або Лепса

Нарешті процес пішов! Затримано заступника міністра оборони України. Погляньте що витворяв ФОТО