in

Камалія після розлучення з Захуром здивувала, у яких стосунках вони перебувають зараз

Стосунки співачки Камалії та пакистанського мільярдера Мохаммада Захура останнім часом викликають неабиякий інтерес у шанувальників.

Після того, як пара оголосила про розлучення,  Камалія та Захур усе одного проводять багато часу разом, роблять спільні проєкти та позують разом на фото.

У коментарі сайту співачка зізналася, що тема стосунків з чоловіком для неї дуже болісна, адже зараз пара переживає складний етап у своєму подружньому житті. Однак попри труднощі, Камалія та Захур продовжують підтримувати одне одного та разом виховувати доньок Арабеллу та Мірабеллу.

«У нас зараз непростий період. Я намагалася усе сказати у тому дописі, але ми закрили це питання між нами. Коли прийде час і ми все вирішемо, ми розповімо. Зараз ми підтримуємо одне одного, у нас спільні діти, у нас дуже багато спільних проєктів. І, звичайно, 20 років не проходять просто так. Я скажу, що зараз коментувати цю тему це дуже боляче для мене», — поділилася Камалія.

Зазначимо, що Камалія приголомшила новиною про розлучення з Мохаммадом Захуром 13 квітня цього року після 20 років у шлюбі. У своїй публікації в соцмережах співачка написала про те, що вони з чоловіком старанно працювали над стосунками протягом року,  але попри кохання одно до одного, все ж прийняли рішення розлучитися.

Причину розриву стосунків Камалія та Захур не називають. Однак, як відомо, напередодні співачка та мільярдер посварилися через його доньку від колишньої дружини-росіянки. Дівчина та мачуха не змогли побудувати теплі стосунки, а у конфлікті Захур все ж підтримав доньку.

Після новини про розлучення Камалія та Захур не лише відвідують світські заходи, а й проводять час у сімейному колі з двома доньками. Так, наприклад, пара з дітьми разом каталася на конях та святкувала сімейні свята.

Каменських розповіла про проблеми з алкоголем

Ракам — самотність, Терезам — перемир’я: гороскоп на 18 червня